Imaš struju? Plati TV pretplatu!

GRAĐANIMA Crne Gore ubrzo će zajedno uz račune za struju, početi stizati i televizijska pretplata! Naime, kako pišu Vijesti iz Podgorice postignut je dogovor između Agencije za radio - difuziju i Elektroprivrede prema kojem će račun za pretplatu biti u sastavu računa za struju. Ostavljena je i mogućnost odvojenog plaćanja pretplate, međutim zanimljivo je kako će na računu pisati napomena kako je plaćanje pretplate kao i struje obvezno po zakonu.

Dogovori za zajedničko plaćanje struje i TV pretplate trajali su duže vremena, a navodno je bila sporna cijena usluge naplaćivanja pretplate, kao i troškovi štampanja računa, fakturiranja i naplate radio-difuzne pretplate. Elektroprivreda je tražila u pregovorima da plaćanje struje ne bude uvjetovano plaćanjem pretplate.

Plati pa zasjedaj
 
Radio televizija Crne Gore posljednjih je devet mjeseci bez izvora prihoda od naplate pretplate kada su prošle godine ostali bez ugovora s Telekomom čiji su djelatnici dijelili televizijsku pretplatu zajedno s telefonskima računima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je kako je nedavno državna televizija odbila prenositi zasjedanje parlamenta te zemlje, jer se nalaze u financijskoj neimaštini. Kada im je s vrha države odgovoreno kako su kao javni servis ipak dužni prenositi zasjedanja Skupštine, posebice kada jer riječ o bitnim točkama, čelništvo Radio televizije Crne Gore ispostavilo im je račun prema kojem bi dan "live prijenosa" stajao 10 tisuća eura.

I.Ć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara