Imovina pod upravljanjem Raiffeisen Investa premašila 3 milijarde kuna

VRIJEDNOST imovine pod upravljanjem Raiffeisen Investa, društva koje upravlja s pet investicijskih fondova, premašila je tri milijarde kuna. Na dan 24. srpnja 2007. godine imovina pod upravljanjem Raiffeisen Investa iznosila je 3.009.778.146 kuna, što je za 46 posto više u usporedbi s krajem 2005. godine.

Prema zadnjim dostupnim podacima Hanfe od 30. lipnja 2006. godine, investicijsko društvo Raiffeisen Invest imalo je 24,92 posto tržišnog udjela, što je bilo za 1,59 postotnih bodova više nego krajem 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Značajan uspjeh postižu i obveznički, mješoviti i dionički fond Raiffeisen Investa koji su najveći fondovi na tržištu u svojim kategorijama: Raiffeisen Bonds drži 25,75 posto, Raiffeisen Balanced 36,27 posto te Raiffeisen Central Europe 20,56 posto tržišta. Uz spomenute fondove, Raiffeisen Invest upravlja još i dioničkim fondom Raiffeisen Active te novčanim fondom Raiffeisen Cash.

Raiffeisen Invest i ove je godine, drugi put zaredom, dobitnik nagrade Zlatni udjel kao najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima. Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada najboljim fondovima u svojoj kategoriji proglašeni su i Raiffeisen Balanced, Raiffeisen Bonds i Raiffeisen Cash.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara