Imovina Raiffeisen Investa premašila 2 milijarde kuna

IMOVINA pod upravljanjem Raiffeisen Investa, društva koje upravlja s pet investicijskih fondova, premašila je na dan 13. prosinca dvije milijarde kuna. Samo u ovoj godini imovina je povećana za 184 posto, odnosno za 1,3 milijarde kuna.

Raiffeisen Invest ostvario je u 2005. godini i najveći udio u ukupnom porastu industrije investicijskih fondova u Hrvatskoj: 28,7 posto. Na tržištu investicijskih fondova u Hrvatskoj, dva fonda Raiffeisen Investa imaju najveći tržišni udio te zauzimaju prvo mjesto u svojim kategorijama: Raiffeisen Balanced - 39 posto u kategoriji mješovitih investicijskih fondova te Raiffeisen Bonds 30,7 posto tržišta u kategoriji obvezničkih fondova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući ostvaren uspjeh, predsjednik Uprave Raiffeisen Investa Hrvoje Fajdetić istaknuo je da je ovu godinu obilježio dosad najveći interes za ulaganje u investicijske fondove. Fajdetića veseli što su klijenti u velikom broju odabrali upravo fondove Raiffeisen Investa, što potvrđuje, kako je kazao, da je posvećenost ostvarivanju atraktivnih prinosa prepoznata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara