Implementacija Formice u Bina Istra upravljanje i održavanje

ZAGREBAČKA tvtka Teched d.o.o i Bina Istra upravljanje i održavanje d.o.o, operater Istarskog ipsilona koji upravlja i održava dovršene dionice kao i Tunel Učku, potpisali su Ugovor o implementaciji Techedovog integriranog poslovnog sustava Formica. Vrijednost ovog ugovora je oko 600 tisuća kuna, a implementacije će trajati tri mjeseca. Teched će sustav održavati dodatnih šest mjeseci nakon implementacije, čime će ova faza projekta trajati oko devet mjeseci.

Formicu će koristiti trideset korisnika. Implementacijom poslovnog sustava Formica, naručitelj će dobiti sustavnu informatičku podršku poslovnim procesima u vidu upravljanja sigurnošću i održavanjem, te podršku u ostalim poslovnim funkcijama. Ovom implementacijom obuhvaćena su ukupno tri modula poslovnog sustava Formica i to: podsustav upravljanja, sigurnosti i održavanja, podsustav skladišnog poslovanja te podsustav upravljanja ljudskim resursima. Formica je integralni poslovni sustav temeljen na naprednim tehnološkim rješenjima namijenjen podršci poslovnim procesima srednjim i velikim tvrtkama sa kompleksnim ustrojem i većim brojem zaposlenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sustav podržava vođenje poslovanja za više poslovnih subjekata i namijenjen je sveobuhvatnom praćenju poslovnih procesa. Formica je zamišljena kao skup u potpunosti interoperabilnih programskih modula koji se prema potrebama svakog pojedinog korisnika mogu uključivati u integralni poslovni sustav, a omogućava podešavanje pojedinih programskih modula na razini svakog poslovnog subjekta. Modularnost i konfigurabilnost osnovna su obilježja programskog rješenja distribuiranih servisa. Formica se sastoji od ukupno 23 modula.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara