Index.hr napokon dostupan

ISPRIČAVAMO se posjetiteljiama zbog činjenice da je Index.hr u utorak 8. travnja od 11.20 do 22.50 bio nedostupan zbog puknuća voda, odnosno problema na čije rješavanje nismo mogli utjecati.

Također, obavještavamo Vas da su riješeni tehnički problemi na čije rješavanje smo mogli utjecati, a zbog kojih se Index.hr od sredine prošlog tjedna sporije učitavao.

Zahvaljujemo na brojnim mailovima i telefonskim pozivima u kojima ste izražavali zabrinutost zbog problema s Vašim i našim portalom.

Tehnički problemi, nažalost, dio su našeg posla, no uvjereni smo da će ih s vremenom biti sve manje. U prosincu smo krenuli s jednim aktivnim serverom, sada ih imamo tri kako bi se stranice čim brže učitavale.

Index.hr u međuvremenu je prešao brojku od 20,000 posjetitelja dnevno, no kako ništa u životu ne može biti idealno, zadesili su nas tehnički problemi koji su kulminirali nedostupnošću stranica u trajanju od predugih 12 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U budućnosti ćemo, kao i do sada, činiti sve što je u našoj moći da probleme uklanjamo u najhitnijem roku. U tome nam svakako pomažu i Vaši mailovi u kojima pojedine probleme primjetite i prije nas samih.

Za kraj, najavljujemo da ćete nakon spomenutih neugodnih iznenađenja koja smo Vam priredili kroz proteklih nekoliko dana, tijekom ovog mjeseca doživjeti i jedno vrlo ugodno.

Redakcija Index.hr portala

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara