Indijka koja je ubila dvije kćeri kuhinjskim nožem dobila 33 godina zatvora

Tekst: I.Ka
Foto: Ilustracija

INDIJKA koja je ubila na spavanju svoje dvije kćer kuhinjskim nožem, osuđena je na 33 godine zatvora. Rekha Kumari-Baker je indijskog porijekla, a s obitelji živi u Engleskoj. Rekha je izbola svoju 16-godišnju kćer Davinu 37 puta, a mlađu 13-godišnju Jasmine "samo" 29 puta. To se dogodilo u ranim jutarnjim satima prije dvije godine.

41-godišnja Indijka je kupila noževe kojima je ubila svoje kćeri dva dana ranije te je njezin tadašnji suprug izjavio "kako je planirala njihovo ubojstvo samo da bi mi napakostila". Te kobne večeri majka je odvela djevojke u kasni šoping kako bi ih izmorila da nemaju snage. Majka se probudila oko tri sata ujutro, došla u sobu djevojčica i prvo napala i izbola stariju kći, a potom i mlađu. Starija kćer se borila s majkom jer joj je tijelo bilo puno modrica i nađeno pored kreveta, dok je beživotno tijelo mlađe djevojčice pronađeno u krevetu. Nakon počinjenih ubojstava Indijka je izašla iz kuće i otišla se voziti da bi prije vraćanja kući nazvala prijatelja i priznala mu kako je počinila ubojstva, prenosi AFP.

Rekha Kumari-Baker priznala je kako je počinila ubojstva svojih kćerki u njihovom domu. Porota je vijećala nešto više od pola sata te su je proglasili krivom. Indijka je već dvije godine u zatvoru gdje će biti vraćena i zadržana do najmanje 2040. godine, a tada će imati 72 godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara