Inovativno skeniranje sa skenerom HP Scanjet 4670vp

Inovativno skeniranje sa skenerom HP Scanjet 4670vp

NA DVODNEVNOM press eventu u Dubrovniku, koji se održao  2. i   3. rujna, HP je najavio izlazak na tržište novih proizvoda. Predstavljamo vam HP-ov izrazito tanak, proziran skener koji predstavlja idealno rješenje za kućne i poslovne korisnike.

Skener HP Scanjet 4670vp nudi ekskluzivnu i inovativnu kombinaciju novog, tankog optičkog sustava i tehnologije CCD skeniranja. Ne samo što je iznimno lijep i atraktivno dizajniran, već i predstavlja idealno rješenje za uštedu na prostoru. Možete ga jednostavno skloniti s puta – stavite ga u ladicu, aktovku ili uspravno na policu. Osim toga, HP Scanjet 4670vp ima jedinstveni prozirni stakleni poklopac, a budući da se skeniranje izvodi ‘licem prema gore’, korisnici mogu točno vidjeti što će biti skenirano. Tako je osigurano savršeno smještanje i precizno skeniranje.

Pojedincima koji više pažnje posvećuju stilu, skener HP Scanjet 4670vp nudi idealno rješenje za skeniranje, bez kompromisa u pogledu brzine ili kvalitete. Uređaj raspolaže optičkom razlučivošću od 2400 tpi i 48-bitnom bojom za ujednačeno jasne i svijetle realistične snimke. Zahvaljujući četirima funkcijskim gumbima – ‘Skeniranje’, ‘Kopiranje’, ‘Instant Share’ i ‘Štednja energije’ – ovaj skener maksimizira jednostavnost upotrebe, omogućujući korisnicima kreiranje i dijeljenje slika samo jednim pritiskom na gumb. Zahvaljujući skeneru HP Scanjet 4670vp, zaista je moguće skenirati gotovo sve. Softver ArcSoft Panorama Maker, koji se isporučuje u paketu sa skenerom, korisnicima omogućuje da velike dokumente ili slike (kao što su panoi s papirima, zidni planeri, slike i posteri) skenira u nizu odsječaka koje će automatski ‘zalijepiti’ u cjelinu. Prozirni dizajn omogućuje veću preciznost pri skeniranju odsječaka. Nadalje, uz dodatak za skeniranje prozirnih predložaka (Transparent Materials Adaptor, TMA), koji se isporučuje uz skener kao dodatak, digitaliziranje starih slajdova, negativa ili folija pretvorbom u elektroničku sliku nikad nije bilo jednostavnije. TMA je vrlo svestran i omogućuje skeniranje i konvertiranje 35 mm slajdova i negativa radi jednostavnog dijeljenja e-poštom i pohranjivanja.

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i dugačkom kabelu, ovaj se skener može jednostavno podići i prenositi – možete skenirati čak i zidove. Osim toga, prozirni poklopci modela HP Scanjet 4670vp otporni su na grebanje, struganje i lomove, vrlo robusni i trajni.

Fotografije i slike mogu se brzo i jednostavno dotjerati pomoću softvera Adobe Photoshop Elements, moćnog alata za uređivanje koji se isporučuje uz skener HP Scanjet 4670vp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući revolucionarnom dizajnu koji štedi prostor, prozirnom poklopcu i mogućnosti okomitog skeniranja, HP Scanjet 4670vp zauzima manje prostora na radnom stolu nego drugi skeneri, a može se jednostavno spremiti u novi okomiti držač. Nadalje, njegov elegantan dizajn potpomaže stvaranje prostranog i intuitivnog radnog okružja.

Upotrebljivost i pouzdanost skenera HP Scanjet 4670vp čine ga idealnim rješenjem za najrazličitije projekte. Isprobana, testirana i naširoko poznata tehnologija sadržana u HP-ovim postojećim skenerima prilagođena je i sažeta s ciljem da ovaj novi, izrazito tanki skener korisnicima pružeiizvanredan doživljaj.

Pomoću inovativnog skenera HP Scanjet 4670vp steknite prednost pred konkurencijom.

Skener HP Scanjet 4670vp nudi se po preporučenoj maloprodajnoj cijeni za krajnjeg korisnika od 1.834,00 kn (u cijenu nije uključen PDV) dok se HP Scanjet 4670v nudi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni za krajnjeg korisnika od 1.494,00 kn (u cijenu nije uključen PDV). Oba skenera nude High-Speed USB sučelje kompatibilno sa specifikacijama USB 2.0, a isporučivat će se od 1. rujna 2004. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara