Intervju s Cecom skinut s programa Nove TV

Intervju s Cecom skinut s programa Nove TV

EMISIJA "Drugo lice" autora i voditelja Petra Vlahova sa srpskom turbo-folk zvijezdom Cecom Ražnjatović, udovicom ratnog zločinca Arkana skinuta je s programa Nove TV.

Kao razloge skidanje emisije Nova TV-u u novom priopćenju navodi da u intervjuu s Cecom nisu dobili odgovore na pitanja "što misli o agresiji na Hrvatsku i svom mužu kao jednom od glavnih aktera u njoj, kako komentira optužbe o svojoj umiješanosti u ubojstvo Zorana Đinđića, te stoji li tvrdnja da je njezino bogatstvo stečeno ratnom pljačkom i švercom u Hrvatskoj i BiH".

Budući da od Cece nisu dobili odgovore na nijedno od tih pitanja, tvrde na Novoj TV, zaključili su da emisija ne može opravdati njihova očekivanja, kao ni očekivanja javnosti, pa ju stoga neće emitirati.

Naravno, budući da je emisija snimljena prije nego što je u utorak poslana najava emisije u kojoj se Ceca opisuje kao "jedna od najvećih estradnih zvijezda na Balkanu", postavlja se pitanje kako to da nitko od odgovornih na Novoj TV nije odmah uočio da nisu dobili odgovore na pitanja o agresiji na Hrvatsku i Đinđićevom ubojstvu.

Odgovore na ta pitanja potražili smo od Dijane Tušek, glasnogovornice Nove TV, koja nam je rekla da je emisija snimana u ponedjeljak navečer, te da nitko nije stigao pregledati emisiju prije slanja najave emitiranja.

"Čini nam se da je manja pogreška ako reklamiramo emisiju pa ju povučemo nego da emitiramo emisiju koja nije zadovoljila naša očekivanja, a vjerojatno ne bi zadovoljila ni očekivanja javnosti." - kazala je Tušek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na naše pitanje je li emisija otkazana zbog burnih reakcija javnosti na intervju sa udovicom notornog ratnog zločinca, glasnogovornica Nove TV odgovorila je: "Reakcija javnosti nema veze s otkazivanjem emisije."

Za komentar otkazivanja emisije zamolili smo i Petra Vlahova, koji nam je samo kratko kazao kako nema komentara.

Na naše pitanje kako to da je emisija prvo bila reklamirana, da bi se naknadno zaključilo da ipak nije odgovoreno na ključna pitanja, Vlahov je kazao kako nisu sva pitanja u intervjuu bila ratne tematike, te kako je za odluku o skidanju emisije iz programa odgovorna Uprava Nove TV.

"Emisija se zove "Drugo lice", pa smo valjda trebali vidjeti njezino drugo lice." - zaključio je Vlahov, a nama se bilo teško oteti dojmu da je Vlahov nezadovoljan skidanjem emisije.

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara