IRI će uskoro objaviti istraživanje o rejtingu hrvatske vlade, stranaka i političara

MEĐUNARODNI republikanski institut (IRI) obavio je istraživanje o rejtingu hrvatske Vlade, stranaka i političara, potvrdio je danas izvršni direktor IRIa Tomislav Brčić, dodajući da će rezultati biti objavljeni uskoro, možda već sutra, nakon što budu predstavljeni političkim strankama.

Istraživanjem na terenu bilo je obuhvaćeno 1700 građana s područja čitave Hrvatske i trajalo je 20-ak dana.

Podaci su "friški", pristizali su još jučer, izjavio je Brčić za Hinu, dodajući da su već danas predstavljeni u uredu hrvatskog predsjednika i užem vladinom kabinetu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra će, najavio je, biti prezentirani i strankama vladajuće koalicije, a nakon toga svi podaci bit će službeno objavljeni.

Između ostaloga, u istraživanju se i tražio odgovor koja pitanja građani smatraju najvažnijima u Hrvatskoj i da li se Vlada s tim pitanjima bavi na zadovoljavajući način, koji političar najbolje obavlja svoje dužnosti, a istraživanje pokazuje i kako hrvatski građani rangiraju političke stranke, ističe Brčić.

Rezultate istraživanja nije htio iznositi, ponovivši da će to uslijediti vrlo skoro nakon što s njima budu upoznati oni kojima je istraživanje bilo namijenjeno, a to može biti već i sutra.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara