Iskon Internet postavio besplatne internetske bežične pristupne točke u centru Zagreba

TVRTKA IskonInternet je u Zagrebu, u Preradovićevoj ulici od Cvjetnog Trga  do Tesline ulice, postavila bežične točke za pristup Internetu (Hot-Spot) pomoću kojih će posjetitelji obližnjih kafića ali i svi prolaznici moći besplatno koristiti Internet usluge, od čitanja elektroničke pošte ili pregledavanja Internet sadržaja, na svojim prijenosnim ili ručnim računalima.

U subotu 10. srpnja u vremenu od 11 do 12 sati, ispred kafića u Preradovićevoj 5, IskonInternet će prisutnima premijerno omogućiti korištenje ove usluge, a svi koji je u to vrijeme budu isprobavali na dar će dobiti korisni zaštitnik od sunca za automobile.

Posjetitelji kafića i obližnjih objekata u Preradovićevoj ulici, ukoliko posjeduju prijenosno ili ručno računalo opremljeno s bežičnom karticom, moći će tako besplatno pregledavati Internet stranice i čitati elektroničku poštu, ispijajući piće ili kavu u svom omiljenom kafiću. Usluga je besplatna, a za njezino korištenje potrebni su korisničko ime i zaporka, koji se pojavljuju na ekranu računala korisnika čim otvori preglednik Internet stranica. Kako bi sve bilo mnogo jednostavnije, na stolovima kafića stajati će upute o korištenju ove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvođenjem mogućnosti besplatnog korištenja pristupnih Internet točaka, IskonInternet je započeo akciju kojom želi sudjelovati u podizanju svijesti o važnosti Interneta kao medija te omogućiti svima da u bilo koje doba pristupe potrebnim podacima sa vlastitih prijenosnih ili ručnih računala. U subotu započinje tek prva faza dok će u narednoj biti postavljena pristupna točka i na područje samog Cvjetnog Trga.

Mogućnost besplatnog pristupa Internetu putem pristupnih točaka omogućiti će i stranim turistima, kojima je ovakva usluga poznata, da nesmetano uživaju u Zagrebu i Hrvatskoj, imajući pritom mogućnost stalnog pristupa svojoj elektroničkoj pošti i Internet sadržajima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara