Istarski policajac na godišnjem odmoru opljačkao benzinsku postaju

Istarski policajac na godišnjem odmoru opljačkao benzinsku postaju
ISTARSKI policajac na godišnjem odmoru opljačkao je noćas uz prijetnju službenim pištoljem benzinsku postaju u Miramarskoj ulici u Zagrebu, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Muškarac, za kojega se nakon uhićenja otkrilo da je 24-godišnji policijski službenik PU istarske, ušao je noćas oko 3,45 sati u INA-nu benzinsku postaju maskiran zaštitnom maskom za prašinu, sunčanim naočalama i šilt kapom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prijeteći pištoljem od radnika je zatražio novac, a nakon što mu je jedan od njih predao novac u bijeloj vrećici i 4 VIP-me bona, osumnjičeni je radnike prisilio da uđu u jednu od prostorija u benzinskoj postaji, zaključao ih i pobjegao.

Nedugo nakon oružane pljačke, nedaleko od benzinske postaje, na osumnjičenog su naišli policajci koji su ga legitimirali i površinskim pregledom pronašli pištolj, bijelu vrećicu s novcem i VIP-me bonovima, te ruksak s odjećom u kojoj je izvršio pljačku.

U zagrebačkoj policiji kažu da je uhićeni policijski službenik PU istarske, trenutno na godišnjem odmoru, no njegov identitet nije otkriven.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara