Ivan Belić vratio se u SAP

IVAN BELIĆ svoj povratak u tvrtku obilježava i novom pozicijom - Product Managera za manje i srednje tvrtke. Posljednje tri godine posvetio je praćenju, segmentaciji, prilagodbi i lokalizaciji rješenja za manje i srednje tvrtke te tehnološkim inovacijama. U SAP se vratio iz Plivinog GBS-IT-a gdje je s radom započeo 2005. godine.

Kao najbolji poznavatelj novog SAP-ovog produkta SAP All-In-One ERP rješenja namijenjenog manjim i srednjim tvrtkama, Belić će kroz svoju poslovnu funkciju unaprjeđivati funkcionalnosti SAP rješenja, osiguravati podršku partnerima u izradi, integraciji i certifikaciji SAP All-In-One paketa, osiguravati kontinuiranu tehnološku i poslovnu integraciju, te podupirati rad u okruženju Savjetodavnog centra za maloprodaju i veleprodaju - Retail Hub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belić je završio Ekonomski fakultet u Osijeku, a trenutno se nalazi na Poslijediplomskom studiju Sveučilišta u Zagrebu. Završio je mnogobrojna SAP-ova školovanja, sudjelovao je na ključnim SAP-ovim tehnološkim i poslovnim konferencijama i certificirani je SAP konzultant za SAP NetWeaver platformu. Autor je brojnih tehnoloških projekata i rješenja, u ulozi arhitekta Netweaver platforme. Aktivno sudjeluje u inovativnim strateškim projektima sa ciljem korištenja svih tehnoloških dostignuća i napredaka (RFID; Mobile Application, XML SAP Interface, SAP Enterprise Portal...), a sa svrhom unaprjeđenja poslovanja i poslovnih rezultata. Belić

Svoj rad posvetio je poslovnom projektiranju za novu SAP-ovu inicijativu All-In-One, te se usredotočio na korisnike manjih i srednjih tvrtki. Ivan ima više od 10 godina iskustva s raznim informatičkim tehnologijama, od Unixa do Windowsa. Glavni interesi su mu integracija poslovnih procesa i tehnologije, uz iskorištavanje SAP-ove platforme NetWeaver i modela najbolje poslovne prakse kojega SAP uspješno koristi zadnjih godina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara