Izborni stožer J. Kosor: Mesićev stožer pokazuje interes samo za kampanju J. Kosor

IZBORNI stožer predsjedničke kandidatkinje HDZ-a Jadranke Kosor reagirajući na današnje izjave iz Izbornog stožera Stjepana Mesića priopćio je večeras kako "u pomanjkanju političkih ideja i stvarnih programa važnih za budućnost Hrvatske, stožer Stjepana Mesića pokazuje interes samo za kampanju gospođe Kosor".

Stožer kandidatkinje Kosor ocijenio je da Mesićev stožer "time želi opravdati razočaranje nakon rezultata prvog izbornog kruga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izborni stožer predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića - osvrčući se na jučerašnju izjavu Ratka Mačeka, glasnogovornika izbornog stožera Jadranke Kosor da će imena donatora njene predsjedničke kampanje objaviti samo ako se donatori s tim slože - ocijenio je kako je HDZ najavio da neće provoditi zakone.

Izborni stožer Jadranke Kosor u večerašnjem priopćenju ističe da "radi istinitog informiranja javnosti ponovno ponavlja da kampanju Jadranke Kosor u cijelosti financira Hrvatska demokratska zajednica (HDZ), koja sukladno zakonima transparentno obavlja sve novčane transakcije, i o poslovanju podnosi godišnja financijska izvješća državnoj reviziji I Hrvatskom saboru".

U priopćenju se također navodi da "za razliku od stožera Stjepana Mesića, stožer Jadranke Kosor nije tražio donatore među onima koji su kršili zakone u pretvorbi i privatizaciji te svjesno zakidali zaposlenike i državu".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara