Izložba fotografija Ive Pervana na Koločepu

IVO PERVAN, poznati hrvatski fotograf, predstavit će svoju viziju otoka Koločepa na svečanom otvaranju izložbe fotografija 4. lipnja 2008. godine u 15 sati, u Vili Ruža na Koločepu. Prenesene na platno po prvi put, njegove fotografije su dobile sasvim novu dimenziju.

Otvaranju izložbe u organizaciji Otoka znanja i Hotela Vile Koločep, uz pokroviteljstvo Europskog pokreta Hrvatska, nazočit će autor i brojni uglednici. Povodom otvorenja ove izložbe, Hotel Vile Koločep priređuje non-stop cocktail zabavu od 13 do 19 sati za sve uzvanike i stanovnike elafitskog otočja, a priredbu će uveličati pjesme dječjeg zbora Kalamote.

Izložba će se sastojati od 20 odabranih radova, koji će činiti dio putujuće izložbe nazvane "Kalamota – dnevnik jednog otoka", te će nakon Koločepa putovati kroz Hrvatsku i Europu. Stalni postav bit će izložen u restoranu Hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hotel Vile Koločep povodom ove izložbe organizira besplatan transfer za sve posjetitelje, uzvanike i predstavnike medija iz Dubrovnika do Koločepa i natrag. Polasci iz luke Gruž su svakog punog sata, počevši od 13 sati. Povratak s Koločepa je svakih sat vremena od 13:30 do 19:30 sati.

Životna inspiracija Ive Pervana je očuvanje kulturnog, prirodnog i povijesnog naslijeđa Hrvatske, hvatajući dragocjene trenutke na papiru i u digitalnom obliku. Objavio je 25, te sudjelovao u još 60 fotomonografija. Njegovi radovi osvojili su sedam nagrada na svjetskim natjecanjima, kao i druge prestižne međunarodne nagrade. Djela su mu 1999. godine uvrštena u Enciklopediju vizualnih umjetnosti Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara