izvješća o požarima

Požar kod Kamenmosta na imotskom području, koji je izbio jučer poslijepodne i u kojem je izgorjelo 15 hektara trave, voćaka i vinove loze, ugašen je noćas oko 22,30 sati, izvijestio je danas Državni centar za obavješćivanje.

Požar na miniranom području kod Kašića, Paljuva i Smilčića gasila je zadarska Javna vatrogasna postrojba sa sigurnog odstojanja, izvijestio je isti izvor, dodajući kako je požar još aktivan, ali ništa ne ugrožava i nema veće štete.

Zbog preopterećenosti mreže u 20,30 sati područje grada Novalje, kako navodi Državni centar za obavješćivanje, ostalo je bez struje, koju su svi korisnici do jutra dobili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Državni vatrogasni operativni centar iz Divulja izvijestio je da se jučerašnji požar između Gračaca i Gospića, proširio brdom Resnik u smjeru zapada prema Gračacu. Na požarištu je 25 vatrogasaca i djelatnika Šumarije s četiri vozila, a helikopterom se prevozi dodatna oprema za gašenje požara.

Požar na otoku Hvaru, jugozapadno od Starigrada, koji je buknuo 12. kolovoza, dva je posljednja dana pod nadzorom gasitelja koji saniraju rubna područja požarišta. Trenutno tamo dežura 79 gasitelja sa 12 vozila.

Požar kod Gornje Podgore u 8 sati je lokaliziran. Dežurstvo na požarištu se nastavlja, izvijestio je Državni vatrogasni operativni centar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara