Jadranka Kosor na predizbornom skupu u Virovitici

Na središnjem predizbornom skupu za Virovitičkopodravsku županiju na Trgu fra Bonifacija Gerbera u Virovitici predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor večeras je istaknula da je jedna od najvećih zadaća Hrvatske priključenje Europskoj uniji.

"Uspravno na putu k Europskoj uniji, uspravno i bez klanjanja ikomu. Želim Hrvatsku uvesti u Europsku uniju, u taj civilizacijski krug kojem odavno pripadamo", rekla je Kosor.

Rekla je kako će se zauzimati za pravo i dostojanstvo žena, boriti se protiv ponižavanja žena na radnom mjestu i protiv nasilja, ali i za izgradnju infrastrukture koja će ženu pratiti tako da može biti i majka i imati obitelj, a ako želi, i karijeru.

"Sigurna sam da će sve žene, pogotovo one koje prvi put izlaze na izbore, zaokružiti predsjedničku kandidatkinju Hrvatske demokratske zajednice", rekla je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naglasila je kako će i dalje biti ondje gdje je bila sve ove godine - među siromašnima, nezaposlenima, invalidima i obespravljenima u borbi za njihovo dostojanstvo.

"Kao predsjednica Republike Hrvatske nikad neću dopustiti da bilo koji hrvatski mladić ide onamo gdje je opasno, onamo gdje se gine - neću dopustiti odlazak vojnika u Irak i neću dopustiti štetne sporazume za budućnost Hrvatske kao što je Družba Adria", rekla je Kosor.

U Virovitičko-podravskoj županiji Jadranka Kosor održala je skupove još u Orahovici, Slatini i Pitomači.

(Hina) xggaz ymc

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara