Jagićeva zatvorena: HAK moli vozače da u Zagrebu koriste alternative pravce

ZBOG popravka vodovodne instalacije Jagićeva ulica u Zagrebu je zatvorena za promet, pa HAK moli vozače da u smjeru zapadistok koriste alternativne pravce južnom stranom grada.

Radovi u Jagićevoj će potrajati do večernjih sati.

Na ostalim cestama u državi promet je srednjeg intenziteta i odvija se redovno. Mogući su kraći zastoji tijekom dana na dionicama cesta na kojima traju radovi, te na prilaznim cestama većih gradova i turističkih središta.

Zbog uklanjanja naplatnih kućica na cestovnom prolazu Vukova Gorica, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, do 19. srpnja, promet se odvija na četiri sjeverna prolaza naplatnih kućica uz ograničenje brzine na 40 kilometara na sat.

Na dionii autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod promet se, zbog sanacije sjevernog kolnika od 310. -313. km odvija dvosmjerno južnim kolnikom, uz ograničenje brzine na 80 kilometara, kao i na dionici Velika Kopanica-Babina Greda, od 413-428 km. HAK moli vozače da voze oprezno.

Na dionici ceste D21, Pula-Labin-Opatija, radovi oko Medveje znatno usporavaju promet, pa se predlaže obilazni smjer tunel Učka-Vozilići-Labin (i obratno).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dijelom Jadranske magistrale južno od Opuzena, između Rabe i Kleka, vozi se naizmjence, uz semafore.

Podizni most Tisno između otoka Murtera i kopna, do 1. rujna podiže se od 9 do 9:30 i od 17 do 17:30. Most u Osoru na otoku Cresu diže se svaki dan u 9h i 17h, a na Lošinju na ulazu u Mali Lo?inj u 9h i 18h.

Na Macelju, Bregani, Kaštelu i Županji povremeno se formiraju kraće kolone osobnih vozila. Na GP Bajakovo formirala se kolona teretnih vozila koja čeka na izlaz, a na Macelju i Bregani povremeno na ulaz čeka kolona teretnih vozila.

Zbog razminiranja terena GP-a Hrvatska Kostajnica do 15. kolovoza svakodnevno u vremenu od 7 do 19 sati bit će zatvoren za sav promet. Vozila će se propuštati svaka dva sata po 15 minuta.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 tona (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari ipak je moguće obaviti na Donjem Miholjcu od 22-5 sati.

Trajekti plove prema plovidbenom redu, bez čekanja na ukrcaj.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara