Janica ne želi biti upetljana u politiku

NAŠA «Snježna kraljica» odbila je inicijativu da joj se organizira velika proslava u povodu rođendana 5. siječnja na Trgu bana Jelačića. Joj, to su gluposti, nemojte mene miješati u politiku, rekla je Janica Kostelić za Jutarnji list.

Klub maldih Demokratskog centra prije nekoliko dana predložio je Gradskom pogavrstvu da se 5. siječnja za Janicu organizira velika proslava- «Svi na Janičin ročkas». S namjerom da našoj najboljoj skijašici pripreme nezaboravan rođendanski tulum, mladi DC-a svojim su dopisom pozvali izvođače, amatere i sve one koji imaju nešto reći Janici da se uključe u organizaciju.

Janica na rođendan skija u Bormiju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Upitana za mišljenje o proslavi svoga rođendana na Trgu Janica je kazala: Joj, to su gluposti, nemojte mene miješati u politiku. Inako ne bi mogla biti taj dan na Trgu jer upravo tada skijam u Italiji u utrci u Bormiju, ali ionako se ne bi htjela miješati u to.

Mladi DC-a su odbili optužbe da ovim prjedlogom skupljaju političke bodove, kako su rekli, samo su htijeli iznenaditi i obradovati Janicu.

Komentirajjući prjedlog DC-a, zagrebčka gradonačelnica Vlasta Pavić rekla je kako proslave na Trgu bana Jelačića neće biti. Istaknula je da odluku o organiziraju proslava na Trgu donosi isključivo Gradsko poglavarstvo koje se neće sastati do datuma Janičinog rođendana. Gradonaačelnica Pavić će našoj najboljoj sportašici za rođendan poslati čestitku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara