Janjik: Bandić laže da nije znao za striptiz

"RAZLJUTILO me što pročelnik socijale muzičarima u instrumente ubacuje dovoljno novca da prehrani cijeli Zagreb, i zato sam pismom obavijestila gradonačelnika Milana Bandića o striptizu", stoji u obraćanju javnosti koje je poslala bivša poslovna suradnica pročelnika socijale Zvonimira Šostara, Violeta Janjik, a koju je Šostar optužio da je medijima plasirala fotografije razuzdane večeri, koje je prvi objavio Index.

Janjik tvrdi da je bila tu večer sa Šostarom, te da mu je nakon striptiza rekla da "ne želi više izlaziti sa njim i njegovom sestrom na zabave toga tipa", ali da nije poslala fotografije medijima, kao što ju pročelnik optužuje.

"Na dopis gradonačelniku razmišljala sam dosta dugo, dok sam svakodnevno slušala i gledala kako je iz dana u dan sve više socijalnih slučajeva i sve veći redovi pred pučkim kuhinjama", stoji u obraćanju, a presudan trenutak Janjik piše da je bio susret s jednim gospodinom koji ju je molio za hranu.

"Nisam htjela da javnost sazna... ali u sjećanje mi se vratilo razuzdano ponašanje Pročelnika socijale", obrazlaže Janjik zašto se obratila Bandiću. Također tvrdi da nije poslala plesačicu za Šostarov stol.

"I kao da je bitno tko je naručio i platio plesačicu, te tko je ona? Jesam li ja, Maja, Janko, Marko...? Nisam, ali to nije niti bitno", piše Janjik.

Janjik opovrgava da je vlasnica prostora gdje se nalazi klub Princess. "Istina je da je moj sin vlasnik prostora, ne ja. Prostor je iznajmilo poduzeće Noreia d. o. o. u kojemu su otvorili striptiz bar Princess", stoji u pismu.

Također naglašava da je njezin sin pokušao izbaciti vlasnika striptiz bara iz svog lokala, zbog neplaćanja režija i drugih nezakonitih radnji, te da oni nisu htjeli otići. No, pošto su vlasnici bili poznati policiji, Državni inspektorat je zapečatio klub, a u prošli je petak vlasnicima dozvolio iznošenje kvarljive robe iz lokala.

"Isto tako ne vidim, kakve veze ima najmodavac sa djelatnošću koju vrši najmoprimac!? I pogotovo kakve to veze ima sa slučajem dr. Šostara?", pita Violeta Janjik, te zaključuje: "prozivajte me koliko vas volja, ako time mislite sačuvati moral Bandića i dr. Šostara."

A.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara