Još uvijek nejasni uzroci smrti Chrisa Penna

Još uvijek nejasni uzroci smrti Chrisa Penna

DVA DANA nakon što je tijelo mrtvog Chrisa Penna pronađeno u njegovom stanu u Santa Monici u Los Angelesu, policija još nema jasne dokaze o uzroku glumčeve smrti. 43-godišnji karakterni glumac, brat popularnog Seana, pronađen je u utorak mrtav, a nakon otkrića tijela pokrenuta je istraga o uzrocima smrti.

Američki mediji, nagađajući o mogućim uzrocima smrti, pišu kako je Penn težio preko 150 kg, te da je u prošlosti konzumirao drogu.

Autopsijom nisu pronađeni znakovi samoubojstva ili smrti nesretnim slučajem trovanjem, te se istražitelji okreću mogućnosti da se radi o prirodnoj smrti ili mogućem nesretnom slučaju neke druge vrste.

Toksikološkim ispitivanjima se želi eliminirati ili potvrditi mogućnost trovanja, a istražitelji će pokušati otkriti i je li Penn u posljednje vrijeme koristio drogu, te je li ona eventualno mogla biti uzrokom smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pennov posljednji film u kojem je nastupio prikazan je jučer na filmskom festivalu "Sundance", a premijera filma uslijedila je svega nekoliko sati nakon završetka autopsije.

U "The Darwin Awardsu" Penn je glumio lovca koji je lažirao krađu svojeg kamiona kako bi dobio novac od osiguranja vozila.

I. K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara