Josipović sutra na požarištu u Žrnovnici, hoće li Tolušić naći krivce?

Josipović sutra na požarištu u Žrnovnici, hoće li Tolušić naći krivce?

Foto: Srđan Vrančić / Cropix

PREDSJEDNIK Ivo Josipović u Splitu je na Runjićevim večerima. Prije toga posjetio je Enel, informatičku tvrtku koja slavi 20. rođendan. Josipović je dobro raspoložen ohrabrio domaćine te im kazao kako Split producira vrhunske kadrove i kako će Hajduk biti prvak. 

Brzi tempo predsjednika Josipovića

U brzom tempu Josipović sutra hita do Imotskog, na sastanak sa gradonačelnikom Antom Đuzelom, HSP-ovim prebjegom u HDZ, a prije toga će na požarište u Žrnovnicu, gdje je izgorjelo na stotine hektara, a mještani strahuju proći prometnicom do Srinjina, jer im nitko ne garantira sigurnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opreza mora biti, jer se na toj cesti prije sedam godina dogodila strašna tragedija u kojoj su stradali supružnici Matulović-Smočil. Pad nagorjelog alepskog bora pod naletima bure u Golfu preživio je tek njihov sin. Valjda će sutra proći sve u redu sa predsjednikom.

Nekoliko osoba privedeno zbog požara u Žrnovnici

Policija vrlo predano traži piromane, no zasad u tome imaju jako malo uspjeha. Nije uhvaćen ni onaj koji je u tri dana dvaput palio Marjan, a nema zasad konkretnih rezultata ni sa najnovijim slučajevima velikih šumskih požara koji su opustošili Žrnovnicu i Podgoru. Za nadati se da će posjet predsjednika Josipovića unijeti novi elan u rad operativaca načelnika splitske Policijske uprave Ivice Tolušića.

U policiji su nam potvrdili da je nekoliko osoba na poligrafu i obavijesnom razgovoru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara