Jovanović: Da je SDP organizirao prosvjede, naTrg bi došlo sto tisuća ljudi

Foto: Boris Kovačev / Cropix

"DA je SDP htio organizirati prosvjede, na Trgu bana Jelačića bilo bi sto tisuća ljudi, a u Splitu i Rijeci došli bi još deseci tisuća", rekao je Indexu Željko Jovanović (SDP), nakon što je Frano Matušić (HDZ) danas ponovio kako ima informacije da je oporba davala huliganima 250 kuna da izađu na ulice.

Matušić je rekao da ima dokaze i o tome da su se SDP- ovci sastajali s braniteljima u Splitu, Klisu i Trogiru, dok u dijelu priče o kunama za huligane tvrdi da već ima podatke o konkretnim ljudima koji su dijelili novac. Što onda čeka i zašto ih ne preda policiji?

"Još prikupljamo dokumentaciju na terenu, kad to dovršimo nosimo je policiji. Treba nam još nekoliko dana", izjavio je Matušić za Index.

"Matušić priča iz iskustva"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njegov stari suparnik Jovanović, koji ga je ne jednom nazvao dezerterom i bjeguncem iz rodnog Dubrovnika za vrijeme rata, kaže da se i Matušić i kompletni HDZ ponašaju kao ekipa koja je izgubila kompas na brodu, a krenula je oluja.

"Matušić priča iz osobnog iskustva. Sjeća se kako je HDZ iz svog crnog fonda podmićivao ljude od općine do sabora", zaključio je Jovanović.

Čačić tuži Vladu zbog klevete

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić u razgovoru s novinarima kazao je da će već sutra protiv Vlade podnijeti tužbu zbog kleveta i laži. Čačić je osobno prozvan da se sastao s organizatorom braniteljskog prosvjeda Željkom Sačićem. On tvrdi da Sačića nije ni vidio ni čuo gotovo godinu dana.

"To je brod luđaka bez kormilara", udario je Čačić po HDZ-ovcima dodavši da je to jedino što mu pada na pamet nakon recentnih izjava Andrije Hebranga, Darka Milinovića i Frane Matušića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara