Jovanović: Vlada Jadranke Kosor ponaša se kao svjedok pokajnik

Foto: Ante Čizmić / Cropix

"VLADA Jadranke Kosor nema legitimitet", izjavio je SDP-ovac Željko Jovanović na tribini u Podstrani kraj Splita. Jovanović ovoga puta nije Kosorici zamjerio činjenicu da je građani nisu na izborima izabrali za premijerku, već se osvrnuo na način na koji je HDZ prigrabio vlast 2007. godine.

"Ako je izborna pobjeda osigurana novcem koji je reketom oduzet iz državnog proračuna i državnih firmi, onda je jasno da takva vlast nije legitimna", osvrnuo se Jovanović na crne fondove HDZ-a koji pune medijske izvještaje od uhićenja Ive Sanadera i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog toga mogu samo zaključiti da Vlada Jadranke Kosor nema legitimitet. Najmoralnije bi bilo da što prije raspišu izbore, a građani će onda odlučiti kome će dati povjerenje da upravlja Hrvatskom u interesu građana, a ne u interesu stranke ili pojedinaca iz te stranke".

Jovanović, koji se proslavio kao najglasniji član SDP-a, ni ovoga puta nije štedio HDZ-ovce od optužbi za korupciju. "Jedna ruka im je na srcu, a druga ruka je u crnoj torbi", kaže Jovanović koji tvrdi da se ova Vlada ponaša kao svjedok pokajnik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara