Jučer stradale djevojčice izvan životne opasnosti, majci život još uvijek ugrožen

ZDRAVSTVENO stanje dviju djevojčica koje su jučer stradale u prometnoj nesreći u mjestu Gredima kod Varaždina stabilno je i obje su djevojčice izvan životne opasnosti, dok je njihova je majka i nakon operacije još uvijek u životnoj opasnosti, doznaje se u bolnici.

Majka djevojčica J.M. (24) pretrpjela je teške ozljede glave i ekstremiteta. Zbog nagnječenja mozga jučer je oko 17 sati operirana na Neurokirurškom odjelu KBC Zagreb. Predstojnik Klinike za neurokirurgiju prof. dr. Josip Paladino Hini je jutros izjavio da je život žene još uvijek ozbiljno ugrožen, te da će u iduća 24 sata znati je li operacija uspjela.

Djevojčice Laura (16 mjeseci) i Lana (2,5 godine) izvan su životne opasnosti, stanje im je stabilno, ali su još uvijek na aparatima za disanje i na punoj intenzivnoj terapiji, rekla je Hini jutros dr. Ivančica Škarić, dežurna liječnica anesteziolog u Jedinici intenzivnog liječenja u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na majku J.M. i njezine dvije kćeri od jedne i pol i dvije i pol godine, koje su hodale uz rub kolnika u mjestu Gredima, jučer ujutro oko 7,50 sati naletio je automobilom devetnaestogodišnji vozač, te ih teško ozlijedio. Policija ističe kako je vozač vozio prebrzo, u zavoju je prešao na suprotni kolnički trak te naletio na pješakinju s djecom.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara