Južnoafrikanac se ugušio nakon što je pojeo meso ubijene supruge

JEDAN se Južnoafrikanac ugušio neposredno nakon što je u bračnoj svađi ubio suprugu i pojeo dio njezinog lica, priopćila je u subotu tamošnja policija.

Policija je u petak, nakon zaprimanja dojave susjeda o oštroj svađi, provalila u kuću u ruralnom području KwaZulu-Natal nedaleko od granice s Mozambikom i pronašla 30-godišnju ženu izbodenu do smrti, rekla je policijska glasnogovornica Tienkie van Vuuren.

"Njezin je suprug gol sjedio na njoj. Izbo ju je nožem do smrti i jeo meso s njezinog lica", rekla je.

"Zaletio se na policajce s nožem u ruci. Pokušali su ga zaustaviti paprenim sprejem, ali bez ikakvog učinka", dodala je.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razvila se borba, u kojoj su policajci uspjeli svladati 33-godišnjeg muškarca, koji dosad nije imao naznaka mentalnih bolesti, i staviti mu lisice. Ubrzo nakon toga, međutim, zagrcnuo se, pao na pod i umro, pojasnila je.

Par je imao dvije kćeri koje su svjedočile svemu što se događalo, od majčine i očeve smrti do kanibalizma, zbog čega su, baš kao i policajci koji su bili na mjestu događaja, upućene na psihoterapiju.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara