Kako Kosor objašnjava iznenadnu ljubav Orca i Vlade: Nije to ljubav, ovo je posao!

Kako Kosor objašnjava iznenadnu ljubav Orca i Vlade: Nije to ljubav, ovo je posao!

Foto: Mario Crnčević (Cropix)

"TREBA gledati da su ova priznanja dodijeljena na Hvaru!", rekla je danas premijerka Jadranka Kosor kada su je novinari upitali zašto je uručila priznanje "Prijatelj okoliša" u hotelu Amfora koji je dio tvrtke Sunčani Hvar, a u kojoj još nije riješeno niz poteškoća.  Naime, Kosor se nije dala smesti te je bila puna pohvala za upravu Sunčanog Hvara jer je, kako kaže, čula dobre najave o planovima za ovu turističku sezonu.

Čula je puno dobrog

"Čula sam i informacije o tome što se namjerava raditi u sljedećih godinu dana" rekla je Kosor naglasivši više puta da je možda i najvažnije kako je za izlazak iz problema koje je imao Sunčani Hvar zaslužan danas bivši Hrvatski fond za privatizaciju koji je prerastao u agenciju koja se bavi nekretninama.

Kosor je izrazila uvjerenost kako će u vrlo kratkom vremenu riješiti sve preostale poteškoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbila je insinuacije kako je idila Vlade i uprave Sunčanog Hvara uslijedila odmah nakon što je predsjednik uprave Orco Property Group Jean Francois Ott zaprijetio međunarodnim skandalom.

Čobanković čega se uhvati to i riješi

"Treba za to pitati potpredsjednika Vlade Petra Čobankovića koji je rješavao ovaj problem no ja ima osobno puno povjerenje u ministra Čobankovića jer on kad se primi nekog posla, onda ga i riješi", rekla je Kosor.

Zanimljivo je bilo kada je Kosor odgovarala na pitanje na temelju čega je sada pukla ljubav između Orcoa i Vlade s obzirom da se još prije nekoliko mjeseci govorilo o razlazu.

"Nema tu ljubavi, to je posao", rekla je Kosor dodajući da je interes Hrvatske da cvjeta turizam na Hvaru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara