Kalifornijski policajac ubio oca koji je nasmrt premlatio dvogodišnje dijete nasred ceste

KALIFORNIJSKE vlasti pokušavaju dokučiti što je nagnalo oca dvogodišnjaka da nasred ceste baci sina i počne skakati po njemu i to sve dok ga nije ubio policajac.

Prije policajca od djeteta ga je pokušao odvući motorist, međutim 27-godišnjeg Sergia Casiana Aguilara ništa nije moglo zaustaviti. Motorist je kasnije kazao kako je bio presnažan za njega, da su mu oči bile zamagljene i vikao je kako su u dječaku demoni.

U jednom trenutku, očevici su ugledali Aguilara, koji nije imao kriminalni dosje niti duševne bolesti, kako poput lutke baca sina na pločnik i skače po njemu. Do incidenta je došlo u večernjim satima u subotu, 30-ak kilometara južno od Sacramenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U namjeri da ubije dječaka nekoliko ljudi ga je pokušalo zaustaviti, međutim on ih je sve uspio odgurnuti. Odmah su pozvali 911 i za šest minuta došao je helikopter u kojem je bio i policajac Jerry Raymar koji je izvukao pištolj i zaprijetio Aguilaru da prestane tući dijete. Kad ga ovaj nije poslušao, policajac je zapucao i ubio nasilnog oca.

Ekipa Hitne pomoći je pokušala spasiti dijete, no ono je ubrzo umrlo od zadobivenih ozljeda. Dječak je, naime, bio toliko pretučen da ga nije bilo moguće identificirati. Još se čekaju toksikološki nalazi koji trebali pokazati je li otac bio pod utjecajem droge ili alkohola.

J.M.
Foto: Modesto Bee

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara