Kamionima i tegljačima zabrana prometovanja prema Dalmaciji i Rijeci

PREMA trenutnoj situaciji na cestama kamioni s prikolicom i tegljači s poluprikolicom ne mogu prometovati iz unutrašnjosti prema Dalmaciji i Rijeci te obrnuto, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub.

Krčki most i dionica Jadranske magistrale Bakar-N. Vinodolski-Senj zbog jakog vjetra zatvoreni su za I. skupinu vozila- autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp kućicom dok dionicom Senj-Sveta Marija Magdalena smiju prometovati samo osobna vozila. Jak vjetar puše i dionicom autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od Orehovice do tunela Tuhobić.

Po cesti za Sljeme i natrag može se jedino prometovati uz zimsku opremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na svim cestama u Lici, Gorskom kotaru, na području Obrovca i Gračaca te na dionici državne ceste D505 Bobovica-Gornja Vas obavezna je upotreba zimske opreme.

Snijeg povremeno i mjestimice pada i u cijeloj Karlovačkoj, većem dijelu Sisačko-moslavačke, na području Zagrebačke županije. Na tim područjima te u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Istri i Dalmaciji kolnici su mokri i skliski te mjestimice zasniježeni, stoga za sva vozila preporučujemo zimsku opremu.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara