KANADSKI VELEPOSLANIK OBIŠAO OPĆINU KRNJAK

Kanadski veleposlanik u RH Dennis A. Snider i predstavnici Adventističke organizacije za pomoć i razvoj (ADRA) obišli su u srijedu u općini Krnjak kod Karlovca dvije od ukupno 22 kuće koje se trenutno obnavljaju u sklopu projekta ADRAe, a kojeg s 412.000 kuna financira kanadsko veleposlanstvo u Hrvatskoj. L

Kanada je od 1995. godine za pomoć Hrvatskoj uložila 14 milijuna kanadskih dolara, u što su uključeni projekti obnove i razminiranja, rekao je tijekom obilaska općine Krnjak veleposlanik Snider.

Koordinator obnove adventističke organizacije Tihomir Lipohar izvijestio je da je dosad ADRA sudjelovala u obnovi 600 kuća u Hrvatskoj od kojih je na području Karlovačke županije njih oko 200.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Zadovoljan sam kako se naša pomoć kroz projekte ADRA-e implementira, posebice kada vidim da se i sami vlasnici trude oko obnove", rekao je veleposlanik Snider.

"Mi želimo sudjelovati u procesu oporavka ovih područja koja su bila zahvaćena ratnim sukobima. Pri tom želim naglasiti da mi samo pomažemo ljudima da pomognu sami sebi", dodao je Snider.

(Hina) xvhor ydj

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara