Karamarko: Ako je istina što se piše, Crnoju čekaju sankcije

Karamarko: Ako je istina što se piše, Crnoju čekaju sankcije

Foto: Hina

PRVI potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko najavio je u utorak da će razgovarati s ministrom branitelja Mijom Crnojom o tome da je prijavio lažnu adresu stanovanja i, ako je nešto pogriješio, sigurno će biti sankcioniran.

> Pogledajte gdje je prijavljen ministar branitelja Mijo Crnoja

"Ne znam detaljno, razgovarat ću s gospodinom Crnojom. Vidim da se sada stvaraju problemi možda tamo gdje ne bi trebali. Ako je nešto pogriješio, sigurno da će biti sankcionirano, a ako nije, neće", rekao je Karamarko odgovarajući na upit o napisima u medijima da je Crnoja kao mjesto stanovanja prijavio trošnu baraku u Samoboru, iako živi u stanu u Zagrebu.

"Hajdemo se baviti realnim problemima branitelja, za koje je on zadužen da ih počne rješavati. To su ogromni problemi, imamo ogromnu populaciju branitelja koja nije zadovoljna. Crnoja ima i neki drugi dio priče - a to je njegov ratni put, to je njegovo časno držanje u Domovinskom ratu i utjecaj među braniteljima", izjavio je Karamarko nakon komemoracije za bivšeg predsjednika HSS-a Josipa Friščića.

Predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov poručio je u utorak da bi medijski napisi o lažnoj adresi stanovanja, te da je Crnoja bio u remetinečkom zatvoru zbog nasilničkog ponašanja, prvenstveno trebali zabrinuti Crnoju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da bi to, ako je točno, prvenstveno trebalo zabrinuti Crnoju. Nisam služba da bih znao unaprijed sve informacije o osobama. Iskreno, nije mi drago, ali ne mogu o nečemu govoriti unaprijed prije nego imam sve relevantne informacije", rekao je Petrov u intervjuu za Media servis.

Na upit treba li Crnoja dati ostavku ako se te tvrdnje pokažu točnim, Petrov je odgovorio kako to ovisi o Crnojinoj odluci. "Druga je stvar što bi bilo s ljudima unutar Mosta", rekao je i najavio kako će o tom slučaju razgovarati i s Karamarkom.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara