Karamarko: Crnoja je dokazao da su optužbe bile laži i obmane, ovo je bila klasična haranga

Karamarko: Crnoja je dokazao da su optužbe bile laži i obmane, ovo je bila klasična haranga

Foto: Index

ŠEF HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko osvrnuo se na večerašnju ostavku ministra branitelja Mije Crnoje.

"Svih ovih dana smo slušali, gledali i čitali teške optužbe. Smatrali smo da tom problemu treba pristupiti vrlo ozbiljno ovo je bila klasična haranga", kazao je Karamarko.

"Na osnovu svega što smo pročitali, ne postoji nikakva krivnja. Bilo je svakakvih tumačenja i svakakvih verzija. Podsjetio bih vas da smo imali Domovinski rat i neke mlade ljude koji su u njemu sudjelovali pa tako i gospodin Crnoja. Kao častan čovjek, odlučio je reći - sad idem", dodaje.

MOST nije vršio pritisak

"Nije bilo pritisaka MOST-a, ne želim odgovarati na pitanja što bi bilo kad bi bilo, pa tako ni o tome što bi bilo da nije podnio ostavku. Vrlo brzo ćemo znati tko će biti novi ministar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slušamo sve branitelje i znamo što misle, a gospodin Crnoja je donio svoju odluku. Glasnović neće biti novi ministar. Nemojte mistificirati ova dva dana, nije bilo nikakve drame ni sukoba. Kako bi potpredsjednik Vlade mogao prijetiti nekom pobunom, ovo što je bilo u medijima? Branitelji su preozbiljni ljudi.

Najgore je probleme gurati pod tepih. Imamo mnoštvo problema, bivša je vlast napumpala sistematizacije pa ispada da u ministarstvima nema dovoljno ljudi. Mi nećemo raditi po tim  sistematizacijama", zaključuje.

> NAKON INDEXOVOG OTKRIĆA Ministar branitelja Crnoja dao ostavku!

> Orešković nakon ostavke Crnoje: Ovo mi je prevažan resor u Vladi, naći ćemo dobrog čovjeka

> MOST o ostavci Crnoje: Nema kaznene, ali ima političke i moralne odgovornosti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara