karlovac: predizborno predstavljanje hrvatske stranke umirovljenika

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Vlado Jordan pozvao je birače na predizbornom skupu za 7. izbornu jedinicu u Karlovcu da se "ne daju prevariti i pasti na predizborna obećanja raznih stranaka". L

Podsjetio je da je u biračkome tijelu oko milijun umirovljenika, što je četvrtina birača.

Pozvao je umirovljenike da izađu na izbore i glasuju za HSU jer će, kako je rekao, opet zavladati ista manjina političara, a s istima će im opet biti isto.

Nakon predstavljanja kandidata HSU-a, nositelj stranačke liste u 7. izbornoj jedinici Vladimir Lokmer predstavio je stranački program s interesnim, gospodarskim i političkim ciljevima za razvoj područja u 7. izbornoj jedinici.

Interesni programski ciljevi odnose se na materijalno i socijalno poboljšanje položaja umirovljenika.

Predsjednik Jordan je rekao da su ti programski ciljevi isti kao oni za koje se dvije godine bore zajedno s umirovljeničkim udrugama i za koje su lobirali kod mnogih saborskih zastupnika, posebice u vezi s izmjenama Zakona o mirovinskom osiguranju, ali, dodao je, nijedan zastupnik nije htio iznijeti njihove prijedloge u Hrvatskome saboru jer im nije stalo do umirovljenika.

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika rekao je kako su kandidati te stranke umirovljenički kandidati, te da će u Hrvatskome saboru provoditi njihov program.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara