karlovac: zbog krmače zadobio teške tjelesne ozljede

Vlasnik jedne krmače iz Sjeničaka slijedio je njezin trag u snijegu do susjedova dvorišta, no umjesto krmače zadobio je teške tjelesne ozljede, izvijestila je karlovačka policija.

Šezdesetosmogodišnjeg M. T.-a najprije je susjeda N. P. nakon verbalnog sukoba izudarala kuhačom tako da je pao na pod, a onda ga je njezin sin N. P. izudarao šakama tako da je zadobio prijelom desne jagodične kosti, ozljedu prsnog koša, trbuha i zdjelice te hematome i razderotine po licu.

Protiv majke i sina slijedi kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a pitanje vlasništva nad krmačom M. T. će morati rješavati privatnom tužbom kada se oporavi od ozljeda.

Šesnaestogodišnji mladić iz Karlovca nakon krađe nekoliko sitnica voljom svojih roditelja završio je na psihijatriji, jer ga žele izliječiti od kleptomanije.

Mladić je prerezao plastičnu mrežu na prizemnom prozoru i provalio u susjedovu kuću. Ukrao je nekoliko gotovo bezvrijednih sitnica - 35 kuna, šest kutija cigareta, baterijsku svjetiljku i dva džepna nožića.

Međutim, roditelji su inzistirali da mu se pruži stručna pomoć pa je vozilom Hitne pomoći s mjesta provale prevezen na Psihijatrijski odjel karlovačke Opće bolnice.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policiji nije poznato je li razlog takvoj roditeljskoj odluci ponavljanje krađa njihova sina ili nešto drugo.

Karlovačka policija podnijela je jučer protiv vlasnika ugostiteljsko - mesarskog obrta J. M.-a iz Slunja kaznenu prijavu zbog nedozvoljene trgovine i krivotvorenja ´znakova za vrijednost´.

Još 25. rujna na zahtjev policije karlovački područni ured Porezne uprave obavio je uvid u poslovanje restorana i ugostiteljsko - mesarske radnje u Slunju u vlasništvu osumnjičenoga.

U tim je objektima zatečeno 106 kutija cigareta s krivotvorenim nadzornim markicama, a sredinom studenoga stigli su nalazi vještačenja koji potvrđuju krivotvorenje markica.

Kriminalističkom obradom u međuvremenu je utvrđeno da je J. M. od srpnja ove godine u više navrata kupovao cigarete po vrijednosti pola tržišne cijene, a prodavao ih kao originale po punoj tržnoj vrijednosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara