Karlovački HSS o mogućim koalicijama za lokalne izbore

ZA KOALICIJSKE pregovore za predstojeće lokalne izbore gradska organizacija HSS-a Karlovca najavila je za sada samo pregovore sa HNS-om, a otvorena je za razgovore sa svima osim HDZ-u i krajnje lijevim i krajnje desnim strankama te onima s anacionalnim ili nacionalističkim predznakom, rečeno je danas na tiskovnoj konferenciji karlovačkog HSS-a.

Predsjednik Gradske organizacije HSS-a Davor Belavić pojasnio je da se isključuje mogućnost koaliranja s HDZ-om zbog neprihvatljivog ponašanja u prakticiranju demokracije i parlamentarizma te zbog inkopatibilnosti makroekonomskih gospodarskih i drugih koncepcija HDZ-a". To je i zaključak Glavne programske skupštine HSS-a iz lipnja ove godine, dodao je.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

O nedavnoj smjeni vodstva stranke u Karlovačkoj županiji rekao je da se stranka konsolidira, da je obavljen velik posao i da stranka "ponovno počinje dosta dobro funkcionirati".

Na novinarska pitanja o očekivanjima na lokalnim izborima u Karlovcu Belavić je rekao da bi HSS smatrao dobrim rezultatom da zadrži poziciju konstruktivnog sudionika u vlasti i osvoji oko 20 posto mandata u Gradskom vijeću.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara