Karlovačko tužiteljstvo sutra o kaznenoj prijavi protiv ministra Vukelića

ODLUKA o kaznenoj prijavi protiv bivšeg karlovačkog gradonačelnika i sadašnjeg ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Branka Vukelića ide u pravcu odbacivanja, no hoće li tako i biti znat će se najvjerojatnije sutra, doznaje se u Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Hoće li kaznena prijava o navodnoj zlouporabi ovlasti u gospodarskom poslovanju i krivotvorenja protiv Vukelića biti odbačena znat će se najvjerojatnije sutra te će o tome mediji dobiti priopćenje, izjavila je danas Hini karlovačka općinska državna odvjetnica Gordana Križanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U današnjem "Večernjem listu" objavljen je članak u kojem se kaže da je karlovačko Općinsko državno odvjetništvo odlučilo odbaciti prijavu iz 2002. kojom su Vukelić i njegov tadašnji zamjenik Marko Marić osumnjičeni za zlouporabu jer su pogodovali investitoru pri gradnji jednog trgovačkog centra u Karlovcu. Prema pisanju tiska, karlovačko tužiteljstvo se na to odlučilo na preporuku Kolegija državnih odvjetnika koji je zaključio da nema dokaza o nezakonitostima.

"Informacija koja je danas objavljena u tisku nije izašla odavde i ne znam odakle im. Istina je da odluka ide u pravcu odbacivanja kaznene prijave, ali iz članka proizlazi da je nama data preporuka za odbacivanje, a tome nije tako", rekla je Gordana Križanić.

"Temeljem kojih zaključaka smo došli do takve odluke do kakve smo došli, bit će detaljno obrazloženo u priopćenju medijima, najvjerojatnije već sutra", najavila je Gordana Križanić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara