Karr priznao seksualni odnos s ubijenom šestogodišnjom JonBenet

JOHN MARK KARR, koji bi mogao biti krivac za ubojstvo, silovanje i otmicu 6-godišnje Amerikanke JonBennet Patricie Ramsey koje se dogodilo prije deset godina, priznao je tajlandskim istražiteljima kako je imao seksualne odnose s djevojčicom.

Na Božić 1996. godine nestala je djevojčica koja je bila višestruka pobjednica natjecanja ljepote za djecu, a dan kasnije je pronađena brutalno pretučena i zadavljena.

Bivši učitelj John Mark Karr je uhićen 17. kolovoza u Bangkoku i  priznao zločin, te tajlandskim istražiteljima kazao kako je s njom imao seksualne odnose, ali "bez penetracije."

"Karr nam je kazao kako postoji mnogo načina za seks, a zatim utihnuo." - kazao je CNN-u tajlandski šef imigracijskog ureda Suwat Tumrongsiskul.

Karrova obitelj je uvjerena kako on nema veze s misterioznim ubojstvom koje je prošlo desetljeće te tvrde da se ne sjećaju kako je Karr izbivao s božićnog druženja, te da bi to pamtili jer nije često odlazio iz kuće.

Iako je glasnogovornik obitelji i odvjetnik Gary Harris najavio kako će poslati fotogorafiju na kojoj je Karr sa trojicom svojih sinova i još jednim djetetom na Božić 1996. godine, on to nije učinio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karrova bivša supruga Lara Knutson je za TV kuću iz San Franciska izjavila kako je proveo cijeli Božić s njom i njezinom djecom u Coloradu. Ipak, Karr navodno tvrdi drugačije.

"Svi misle kako se nisam mogao iskrasti iz kuće, no izašao sam oko pet sati i ostao vani cijelu noć." - prenio je izjavu Karra CNN-ov izvor.

Karr je navodno kazao i da se roditelji ubijene djevojčice nisu vratili kući do navečer, te ponovio kako je smrt 6-godišnje JonBenet bila nesretan slučaj i da je bio pokraj nje kada je umrla.

41-godišnji Karr je u utorak bio na saslušanju u Los Angelesu, a uskoro se očekuje njegovo izručenje Coloradu.

Karr je zadržan u pritvoru jer je mogući počinitelj ubojstva prvog stupnja, kidnapiranje i seksualno iskorištavanje djeteta, ali još nije za ništa osumnjičen. I dalje se čekaju rezultati DNK analize kako bi se vidjelo jel on bio na mjestu događaja, ali nije jasno zašto bi se, ako je nedužan, sam okrivio.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara