Kaštela: Izgorjela skladišta Adriakema

NOĆAS oko ponoći u skladištima kaštelanske tvrtke Adriakema izbio je veliki požar u kojemu su izgorjela gotovo sva skladišta, a pričinjena je znatna materijalna šteta.

Požar u skladištima Adrikema, koji nekoliko tisuća četvornih metara prostora daje u najam drugim tvrtkama, stavljen je pod nadzor oko jedan sat poslije ponoći, a potpuno lokaliziran oko četiri sata ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Vrlo brzo nakon izbijanja požara na teren su izašle sve vatrogasne jedinice toga područja", doznaje se od voditelja Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Mladost" iz Kaštel Sućurca Ivice Batine.

"To su velika skladišta raznorazne robe široke potrošnje, a požar je bio toliko velik da je u prvih pola sata došlo do prave katatrofe, svi objekti su urušeni i nismo uspjeli spasiti gotovo ništa", kazao je Batina.

S obzirom da je u skladištima bilo dosta kozmetike, plinskih boca, mogao se čuti niz eksplozija koje su uznemirile stanovnike Kaštela. U gašenju požara je sudjelovalo 95 vatrogasaca sa 25 vatrogasnih vozila, a kako je rekao Ivica Batina, vatrogasne ekipe su još uvijek na terenu gdje saniraju ostatke požara. U tijeku je očevid koji obavljaju djelatnici splitske policije.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara