Kerumov odvjetnik objavio medijima rat: Tko bude pisao o privatnom životu dobit će tužbu!

Kerumov odvjetnik objavio medijima rat: Tko bude pisao o privatnom životu dobit će tužbu!

Tekst: Dragan Miljuš
Foto:
Cropix

KERUMOV povjerenik, odvjetnik Miro Šarić, poslao je danas izjavu medijima, koju potpisuje i Željkova supruga Ankica. Neće biti nikakvog sudskog postupka oko podjele imovine, tvrde.

Šarić, na kojeg je Kerum prenio upravljačke udjele u svojim tvrtkama, kaže da je izjava zadnje upozorenje medijima! Od ovog trenutka, tko bude tendenciozno pisao o privatnom životu splitskog gradonačelnika, njegove supruge Ankice, te djece, može očekivati - tužbu! Zbog povrede osobnosti. 

Nema popusta za nikog, svi tuže, i obitelj i tvrtke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnjim napisima već je nanesena golema šteta Kerumovima i tvrtkama u obiteljskom vlasništvu, pa odsad nema popusta za nikoga, obrazlaže Šarić. Stvar nije nimalo bezazlena jer će medije tužiti svi članovi obitelji koji budu spomenuti, ali i Kerumove tvrtke, koje također zbog takvog pisanja medija trpe štetu, navodi Šarić.

Primijetili su, naime, da se učestalo zlonamjerno i lažno piše o financijskom stanju Kerumovog poslovnog carstva, pa je Šarić odlučio dokinuti sve špekulacije. Kerumove tvrtke uredne su u ispunjavanju obaveza prema državi, radnicima, bankama, te uživaju podršku i svojih poslovnih partnera, stoji u izjavi. Radi se na realizaciji projekata, uredno se i zakonito posluje, podsjeća Šarić. 

Izjavu je potpisala i Željkova sestra Nevenka Bečić, direktorica društva Kerum i šefica Gradskog vijeća. Ankica Kerum obavijestila je, pak, javnost da sve tvrtke u sastavu Kerum grupe i dalje vode iste osobe, te da se tu neće ništa mijenjati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara