Kinez priveden nakon pokušaja podmićivanja zagrebačkog prometnog policajca

POLICIJSKA uprava zagrebačka (PUZ) izvijestila je u utorak o privođenju kineskog državljanina koji je u nedjelju u večernjim satima nakon počinjenja manjeg prometnog prekršaja, pokušao podmititi prometnog policajca.

Kinez (1974.) je upravljao automobilom "peugeot partner" te je u jednom trenutku prešao preko pune linije i vozio u suprotnom smjeru. Ubrzo zatim, oko 19.30 sati u ulici Dubrava kod kućnog broja 1, zaustavila ga je patrola I. Postaje prometne policije i od njega zatražila dokumente.

Dok je policajac pregledavao vozačevu dozvolu, i prije nego što mu je rekao zbog čega ga je uopće zaustavio, Kinez je iz svog džepa izvadio novčanicu od 200 kuna i kroz prozor ju ponudio policajcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajac je mito odbio te je nakon toga Kineza doveo u III. Policijsku postaju u Dubravi gdje je prekršajno obrađen, nakon čega je prevezen u prostorije prometne policije u Heinzelovoj ulici zbog prometnog prekršaja.

Po okončanju obrade Kinez je prevezen u Jedinicu za pridržavanje gdje je zadržan do početka radnog vremena suca za prekršaje, doznaje se iz PUZ-a.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara