Klinici za dječje bolesti Zagreb donirano 50.000 kuna

Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici danas je Hypo AlpeAdria Banka donirala 50.000 kuna za kupnju polivalentnog monitora za Jedinicu intenzivnog liječenja, priopćila je danas ta banka.

Uređajem će se omogućiti pojačani medicinski nadzor vitalno ugrožene djece, te osigurati kompletno hemodinamičko praćenje zasićenosti kisikom, mjerenje krvnog tlaka, pulsa, elektrokardiograma, temperature i frekvencije disanja.

Karakteristike monitora osiguravaju mogućnost praćenja stanja djece svih uzrasta, od novorođenačke do školske dobi djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Donaciju je ravnatelju Klinike dr. Ivanu Fattoriniju predala direktorica Sektora za poslovanje s građanstvom Hypo Alpe-Adria banke Dragica Hrkalović, a toj je prigodi prisustvovao i naš poznati plivač Gordan Kožulj.

Banka poziva sve građane da se priključe humanitarnoj akciji prikupljanja sredstva za nabavu i ostale opreme za Kliniku za dječje bolesti Zagreb kako bi se omogućilo što kvalitetnije liječenje djece.

Svi zainteresirani sredstva mogu uplatiti na žiro račun kod Hypo Alpe-Adria banke 2500009-1000000013 s naznakom ´Donacija za Kliniku za dječje bolesti Zagreb´, poziv na broj 106-05-003920.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara