Koalicija večeras raspravlja o privatizaciji Sunčanog Hvara

VLADAJUĆA koalicija nastavlja zajednički raditi na rješavanju svih problema, jedina je službena informacija koja se mogla dobiti s večerašnjeg koalicijskog sastanka na kojem se raspravlja o spornim pitanjima u privatizaciji Sunčanog Hvara.

O toj temi koalicija je raspravljala iza zatvorenih vrata Vile Prekrižje, a nakon trosatnog rada jedino se moglo doznati da su sa čelnicima stranaka u prvom dijelu sastanka bili i ministri nadležni za privatizaciju i privatizaciju Sunčanog Hvara.

Razmotrene su, doznaje se, sve činjenice važne za prodaju hvarskog poduzeća slovenskim Termama Čatež, a ministri su odgovarali na upite čelnika stranaka o toj prodaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako za to nema službene potvrde, velika je vjerojatnost da se ugovor o prodaji Sunčanog Hvara, unatoč najavama o proteklih dana, neće sutra naći pred Vladom. Sam je ugovor, kako se popodne moglo čuti, od nadležnih ministra poboljšan i na njemu se još radi.

Ugovor je izradio HFP, no konačnu odluku o njemu daje Vlada.

Čelnici koalicije nastavili su sastanak kasno večeras, no novinarima je rečeno kako s njega večeras neće biti nikakvih informacija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara