Kolone vozila ispred tunela Mala kapela, Svetog Roka, Lučkog i Trakoščana

Kolone vozila ispred tunela Mala kapela, Svetog Roka, Lučkog i Trakoščana

PREMA posljednjem izvješću iz HAK-a, najveće kolone vozila stvorile su se pred južnim ulazom u tunel Mala Kapela (3 kilometra), na Svetom Roku pred južnom ulazom (3,5 kilometara), dok je na izlazu s autoceste A 1 u Lučkom kolona je duga oko 7 kilometara. Na naplati Trakoščan stvorila se kolona dužine oko 4 kilometra.

Pojačan je promet na cestama u smjeru unutrašnjosti posebice na autocestama A 6 Rijeka-Zagreb i A 1 Zagreb-Split.

Zbog velike gustoće prometa sporo u koloni vozi se i na Jadranskoj magistrali D 8 , posebice dionicom od Senja do Rijeke, te u blizini turističkih središta.

Što se tiče graničnih prijelaza, iznimno je pojačan izlaz osobnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Macelj, a kolona vozila duga je oko 5 kilometara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozila koja se kreću u smjeru Slovenije na autocesti A 2 Zagreb-Macelj, prometna policija isključuje na čvoru Velika Ves i preusmjerava ih na GP Lupinjak. Zbog gužve u teretnom prometu na graničnom prijelazu Macelj kamioni se isključuju na naplati Trakoščan, na autocesti A 2 Zagreb-Macelj.

Do 1. listopada do 6 sati za sav promet zatvoren je međunarodni granični prijelaz, Hrvatska Dubica-Bosanska Dubica. Alternativni prijelazi su Jasenovac-Gradina i Hrvatska Kostajnica-Bosanska Kostajnica. 

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Foto Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara