Končareva računala promovirana u Zaprešiću

ZAGREBAČKI Končar-INEM i tvrtka Elting-P iz Zaprešića održali su zajedničku promotivnu akciju "Dan Končara", povodom sklapanja partnerskog ugovora.

Cilj akcije bilo je približiti računala marke Končar što širem krugu zainteresiranih građana. Končar-INEM planira organizirati ovakva događanja i u suradnji s drugim distributerima diljem Hrvatske.

Končar računala u posljednje vrijeme sve su više interesantna hrvatskim građanima, kako zbog kvalitete, stručnosti i brzine servisa, tako i zbog činjenice da se radi o domaćem proizvodu, iza kojega dakako stoji i domaće znanje.

Elting-P je jedna od hrvatskih distributerskih tvrtki koja je prepoznala tu vrijednost te sa zadovoljstvom prigrlila ideju organizacije "Dana Končara" u svojim prostorima i za svoje potencijalne kupce.

"U cilju upoznavanja naših kupaca sa rastućom ponudom prijenosnih računala, a u skladu sa strategijom jačanja prisutnosti u svim regijama Hrvatske, održali smo 'Dan Končara' u Zaprešiću. Ovaj put sa našim partnerom, tvrtkom Elting-P. Naime, upravo svoje distributere smatramo nosiocem onog prvog kontakta šire javnosti sa našim računalima, a ovom im prilikom zahvaljujemo na suradnji i profesionalnosti koje uistinu pridonose približavanju ciljanom tržištu - poslovnim, ali i privatnim korisnicima. Iskoristili bismo ovu priliku i pozvali sve potencijalne partnere da nam se pridruže u promociji kvalitete i proizvoda s hrvatskim imenom", izjavio je Damir Nožica, koordinator prodaje u tvrtki Končar-INEM.

Zaprešićki Elting-P posluje od 1994. godine, zapošljava šest djelatnika, te da osim računala marke Končar zastupa i druge renomirane svjetske proizvođače.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara