kongres hrvatskoga senološkog društva od 3. do 8. lipnja u drubrovniku

U Dubrovniku i Cavtatu održat će se od 3. do 8. lipnja Drugi kongres Hrvatskoga senološkog društva na kojem će sudjelovati i liječnici iz inozemstva, najavljeno je danas na konferenciji za novinare u dubrovačkoj Općoj bolnici, na kojoj su o govorili predsjednik Organizacijskog odbora dr. Marko Margaritoni te ravnateljica Opće bolnice Ljiljana BeticaRadić. L

Na skupu će biti oko 400 liječnika iz Hrvatske i još 20-ak država koji se bave rakom dojke, među kojima su i vodeći svjetski stručnjaci.

Izraženo je i zadovoljstvo što se skup organizira u Dubrovniku, čime se potvrđuje da su dubrovački stručnjaci među vodećima u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Osim radnog dijela, na Kongresu će se održati predavanja, seminari i tečajevi, te skupština Hrvatskoga senološkog društva.

Pokrovitelji skupa, koji organiziraju Hrvatski liječnički zbor, Hrvatsko senološko društvo i dubrovačka Opća bolnica, su predsjednik Republike Hrvatske, Ministarstvo zdravstva, Hrvatska liječnička komora, Dubrovačko-neretvanska županija, grad Dubrovnik i Dubrovačka liga protiv raka.

(Hina) hš sp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara