Kontrolor pretukao putnika u tramvaju?

Kontrolor pretukao putnika u tramvaju?

PUTNIK u tramvaju broj 12 B.Š. zadobio je lakše tjelesne ozljede, kada ga je osoba koja se predstavila kao ZET-ov kontrolor izudarala.

Jučer je kontrolor, odnosno osoba koja se predstavila kao kontrolor od B.Š. zatražila kartu, a putnik koji je u tom trenutku pričao na mobitel, je odgovorio kako će mu dati kartu kada završi razgovor, piše Večernji list.

Kontrolor je tada putnika prvo udario po rukama, da bi ga zatim udario nogom u potkoljenicu, te šakom u rebra. Šokirani B.Š izjavio je kako ga kontrolor nije pustio da izađe u Frankopanskoj, već se morao voziti sve do Jelačićevog trga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna gospođa koja se vozila u tramvaju zamolila je kontrolora da ne tuče B.Š., no kontrolor joj je rekao da će i nju zašamarati, prenosi Večernji. Kontrolor nije bio u uniformi, ali je pokazao značku.
B.Š. je slučaj prijavio i policiji i ZET-u. U ZET-u su mu rekli kako već znaju o kojem kontroloru se radi jer je navodno već prijavio slučaj, i potpisao izjavu u kojoj tvrdi da je putniku samo podmetnuo nogu.

Glasnogovornica ZET-a Barbara Svečnjak izjavila je za Večernji list, kako će danas znati radi li se uopće o ZET-ovom zaposleniku, a ako da onda će objaviti njegovo ime i protiv njega će biti pokrenut stegovni postupak.

Izvor fotografije: Večernji list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara