Kosor: Bit ću predsjednica moderne i uspravne Hrvatske

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor na večerašnjem je predizbornom skupu u Zagrebu pod sloganom "Za mene su ljudi ispred politike" pozvala birače da glasuju za nju i izaberu je za predsjednicu "moderne i uspravne Hrvatske".

"Pokažimo snagu i zajedništvo za bolju Hrvatsku, za bolje sutra i bolji životni standard", rekla je Kosor, poručivši okupljenima da ona to može i hoće i da ih nikad neće iznevjeriti.

"Nama treba predsjednica koja se neće ispričavati agresoru i koja nije zaboravila zasluge prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i hrvatskih branitelja u stvaranju samostalne, slobodne i demokratske Hrvatske. Treba nam snažna predsjednica Republike, koja se neće nikomu klanjati, a svakoga će dočekivati s osmijehom", kazala je Jadranka Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Obećala je da će puno raditi i vlastitim primjerom pokazati kako se za Hrvatsku daje sve, a Hrvatsku ni za što. "Mesić me neće slati u predsoblje, nego idem u ured predsjednice Republike", poručila je Kosor, dodavši da se u nedjelju odlučuje o budućih pet godina uspravne Hrvatske.

Predsjednik HDZ-a i premijer Ivo Sanader pozvao je birače da glasuju za Jadranku Kosor, a ne za one koji mijenjaju mišljenje. "U nedjelju biramo prvu predsjednicu Republike", rekao je Sanader, poručivši okupljenima da je glas za Jadranku Kosor put u bolju budućnost za Hrvatsku i njezine građane.

Također je rekao da ne glasuju za "one koji su u komunizmu govorili jedno, prije deset godina drugo, danas treće, a do sutra će promijeniti i to mišljenje".

Predizbornom skupu na zagrebačkom Trgu bana Jelačića bili su nazočni najviši dužnosnici Hrvatskog sabora i Vlade iz HDZ-a te čelnici te stranke. Na skupu se okupilo više tisuća ljudi.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara