Kosor čestitala Mesiću

Kosor čestitala Mesiću

NAKON što je saznala za privremene službene rezultate izbore predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor zahvalila je svima koji su glasali za nju, te je dodala kako 34 posto osvojenih glasova smatra velikim uspjehom.

"Zahvaljujem se premijeru Sanaderu koji je imao snage i hrabrosti kandidirati ženu na ovim predsjedničkim izborima i to kao kandidata najveće i povijesne stranke u Hrvatskoj." - izjavila je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ponosna sam što sam uspjela zadržati visoku razinu dijaloga, u prvom krugu nisam ni o jednom kandidati izrekla niti jednu ružnu riječ, u drugom također nisam pristajala na diskvalifikacije, nisam pristajala na takav dijalog i to također smatram svojim velikim uspjehom." - dodala je Kosor u prvom javljanju nakon proglašenja privremenih rezultata, te je dodala kako velikim uspjehom smatra i to što je bila sama protiv devet-deset stranaka koje su kandidirale Mesića.

Kosor je rekla i kako će 250.000 kuna (od 500.000 koliko dobije kandidati koji u prvom krugu prođe prag od 10% glasova) dati obitelji Domini za školovanje njihove djece.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara