Kosor: Mi smo prvi u borbi protiv korupcije, HDZ je napravio propuh!

Kosor: Mi smo prvi u borbi protiv korupcije, HDZ je napravio propuh!

Foto: Ranko Šuvar / Cropix

TURNEJA Jadranke Kosor i HDZ-a po Hrvatskoj nastavljena je u Velikoj Gorici. Na goričkom mini saboru vladajuće stranke retorika je ponovo bila zapaljiva, a Kosor se, kao i u dosadašnjim govorima, pozivala prvenstveno na Franju Tuđmana, branitelje i komunističku opasnost.

Sve što je Kosor izjavila u Velikoj Gorici već smo od nje čuli proteklih dana. Ponovo je oporbu optužila da im je HDZ završetkom pregovora o Europskoj uniji srušio snove o Jugoslaviji, te obećavala da samo HDZ može zaštititi hrvatske nacionalne interese i dostojanstvo branitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protivnicima iz oporbe poslala je sljedeću poruku: "Mi vas se ne bojimo, jer imamo srce i ljubav za Hrvatsku, našu jedinu domovinu. HDZ je utemeljio čovjek, Franjo Tuđman, koji je Hrvatsku ljubio iznad svega". Okupljeni HDZ-ovci su Kosoričin domoljubni entuzijazam popratili gromoglasnim pljeskom.

"Sve članove HDZ-a pozivam da u predizbornoj kampanji daju sve za Hrvatsku i pokažu da Hrvatsku ne daju nizašto", poručila je Kosor, te još jednom naglasila da se HDZ u predstojećem razdoblju vraća svojim korijenima, izvornom Tuđmanovom programu.

O programu koji HDZ nudi biračima ni ovoga puta, naravno, nije bilo ni riječi. Ali zato je Kosor kao svoj veliki adut iz rukava izvukla borbu protiv korupcije. "Mi smo prvi u borbi protiv tog zla, drugi nisu. HDZ je širom otvorio vrata i prozore, napravio propuh", kazala je Kosor, valjda zaboravljajući da su zatvori puni sadašnjih i bivših članova njene stranke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara