Kosor: Naša koalicija je obitelj, a Milanović opet govori o nečemu o čemu nema pojma

Kosor: Naša koalicija je obitelj, a Milanović opet govori o nečemu o čemu nema pojma

Foto: Goran Šebelić/Cropix

JADRANKA KOSOR danas boravi na Hvaru gdje je dodijelila priznanja "Turizam u znaku zaštite okoliša", a zatim se susrela s predstavnicima Uprave Sunčanog Hvara te s hvarskim biskupom Slobodanom Štambukom.

Prije susreta s hvarskim biskupom novinarima je odgovarala na pitanja a nezaobilazno je bilo zašto se jučer na Vladi nije razgovaralo o Zakonu o izbornim jedinicama te ima li skidanje te točke s dnevnog reda veze s HDZ-ovim koalicijskim partnerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo odlučno demantiram da se išta događa između HDZ-a i koalicijskih partnera. To su pokušaji nekih spinova, ali sa stvarnim životom nemaju veze. Naša koalicija je vrlo stabilna i nitko nikoga ne ucjenjuje. Mislim da se nitko nikoga ne bi niti usudio ucjenjivati unutar te naše obitelji.", kazala je premijerka novinarima.

Kosor tvrdi kako nije bilo niti planirano da se na Vladi raspravlja o prekrajanju izbornih jedinica. "To nije bila točka dnevnog reda, pa tako nije mogla niti biti skinuta s dnevnog reda. Tu točku je najavio Zoran Milanović koji i inače govori o stvarima o kojima nema informacije. Tako je najavio tu točku koja nije bila točka dnevnog reda. A Milanović je već i komentirao taj zakon iako nije vidio niti jednu jedinu rečenicu tog zakona.", komentirala je Kosor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara