Kosor: Neću zaboraviti tko je bio agresor na Hrvatsku

Predsjednička kandidatkinja HDZa Jadranka Kosor izjavila je večeras na predizbornom skupu u Dubrovniku da "nikada neće zaboraviti tko je bio agresor na Hrvatsku, tko je gađao Stradun i Dubrovnik i tko je zapalio Župu Dubrovačku i Konavle".

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a kazala je kako nikad neće pristati na to da se svi moraju svima ispričati jer se, kako je rekla, Hrvatska i Hrvati nemaju kome ispričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Obraćajući se okupljenim Dubrovčanima, Jadranka Kosor je zahvalila svima koji su branili Hrvatsku jer, kazala je, bez njih i mudrosti prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana Hrvatske ne bi ni bilo. Najavljujući pobjedu na predstojećim predsjedničkim izborima najavila je kako će se zauzimati i boriti za bolji život hrvatskih umirovljenika i posebno mladih generacija.

"Među prvim potezima koje ću povući, je to što ću od hrvatske Vlade tražiti smanjenje proračuna Ureda predsjednika za 30 posto, te poništenje štetnog ugovora Družba Adrija", kazala je.

Jadranka Kosor je tijekom poslijepodneva posjetila i općinu Konavle, prošetala cavtatskom rivom i družila se s građanima, a zatim je u Župi Dubrovčakoj posjetila spomen-obilježje poginulima za Hrvatsku i u Zavodu Josipovac za mentalno bolesne osobe uručila prigodne darove.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara